Hoe werkt het?

Hou jij van speciaalbier? En lijkt het jou leuk om elke maand nieuwe speciaalbiertjes te proberen met vrienden of alleen? Dan is BrewPack iets voor jou!

Geselecteerd door experts

Elke maand gaan onze experts op zoek naar de lekkerste speciaalbieren van lokale brouwerijen wereldwijd. Zij hebben de geweldige baan om speciaalbier te importeren, te proeven en te beoordelen. Uiteindelijk kiezen zij de beste biertjes uit voor onze Packs.

Met liefde en passie samengesteld

Naast dat wij onze Packs met liefde en plezier vullen, hebben wij ook nog oog voor wat educatie op z’n tijd. In ieder Pack worden daarom standaard informatiekaarten met leuke feitjes en weetjes over de bieren en de brouwerijen meegeleverd. Zo geniet je niet alleen van exclusief speciaalbier, maar leer je ook nog iets bij!

Inclusief thuisbezorging

Al onze prijzen zijn inclusief bezorging op een adres naar keuze, zodat jij niet eens de deur uit hoeft en tijd over hebt voor andere dingen! Ook BTW en eventueel statiegeld zitten in de prijs verwerkt, zodat je geen onvoorziene kosten krijgt tijdens het afrekenen. Dat vinden wij wel zo netjes.

BrewPack en…?

Of je nu een Fifa-toernooi met vrienden organiseert, een filmpje met je vriend(in) op de bank kijkt, of simpelweg gaat borrelen met collega’s, BrewPack kan met vrijwel elke gelegenheid worden gecombineerd. Doordat wij het voorbereidend werk doen, is de keuze helemaal aan jou. Wacht niet langer en Join the Pack!